Мин яратам сине

Гульназ 2
Онытмассы;мы мине син, жаным,
Кинэт тормышыннан югалсам,
Ямьле танда кояш чыккан чакта
Миннэн башка гына уянсан.

Искэ алырсынмы “гелем” диеп,
“;аным” иден минем, “бэгърем”, дип.
Сине; белэн яшэ; рэхэт иде,
Болар хэзер бар да бетте, дип.

Тормышында кем мин? Хатыны;мы?
Кем ул хатын? Сейгэн ярынмы?
Элл; инде синен тормышында
Бердэнберен булып калыйммы?

Яратканын анлап яшэсэм дэ,
Вакыт-вакыт нидер куркыта,
Эйтерсе; лэ, нишлэргэ дэ белмэм,
Араларга жиллэр кагылса.

Кулындагы бэхетенне, ;аным,
Очкындыра курмэ берук син.
Мин яратам сине, минем ечен
Алгы к;ннен ямьле геле син.