мо св чки припали пилом

Анна Перепечай
мої свічки припали пилом
в тумані кроки загубились
роками зливи мили тіло
ламали звички на частини

відсутність вечорів так тихо
схиляю голову в нікуди
почути б голос. напівсвітло
впивається у груди

під пилом очі, шафи, лампи
фіранки склеєні назавжди
дістань сірник з пустої лавки
спали мої пусті світанки

20 січня 2011