Любить...

Александр Зрячкин
Любить...
Так радостно
И трудно.
Гораздо легче
Без любви,
Но без неё
Весь мир -
Безлюдный
И одинокий,
C’est la vie.
Как будто
В кандалы
Закован,
Но радуется
Кандалам...
Тебе не хочется
Такого,
Но
Не отыщется
Тепла...