i не сумуйте за тим, що втрачено

Диана Сушко
… і не сумуйте за тим, що втрачено.
Воно насправді було лиш кроком
у щастя, Кимось для нас призначене,
незриме в попелі для пророків.

… і не тривожте чеканням помисли.
Усе приходить до болю вчасно.
Із оксамиту очима повними,
які ніколи уже не гаснуть.

…і не розмінюйтесь на тлумачення.
Шукайте фарби, малюйте щастя!
Ви не жалкуйте за всім утраченим.
Це як очищення до Причастя.