зими примара

Курикова Наталья
Там за вiкном зими примара,

Кидае снiгом прямо в очi,

Стара не знае- все це марно,

Ще два -три днI i двi -три ночi.

Весну стрiчають пташки спiвом,

Бурульки вже стекли сльозами,

Високе небо синiм дивом

Обiйми розкрива над нами

05.03.11

Li