Забудь мене...

Полуночный Ангел
Твої брехливі очі
Лише крають серце,сіють біль.
Більше я не хочу
Терпіти ночі твоїх божевіль.
Не знущайся з мене,
Твоїм словам я не повірю знов.
Серця нема в тебе,
А твоя любов-це не любов.

Забудь мене!
Я не хочу бачити тебе.
Забудь мене!
Покинь усе!Забудь мене!

Ти думав що забуду
Я твою зраду й знову повернусь.
Як дитя вірив в чудо,
Що я назавжди в тебе залишусь.
Та не на ту напав ти!
Я не з тих,хто вірить у брехню.
Можеш не чекати!
Я знаю що кажу і що роблю.

Забудь мене!
Я не хочу бачити тебе.
Забудь мене!
Покинь усе!Забудь мене!;