Звернення. на укр. яз

Алла Гринишина
28.09.10г.
             

О, люди, ви самі в усьому  винні.
Ви винні тому, що страждає земля.
Кого ви вибирали за бажанням:
Красуню, велетня, чи може мудреця?

Кому аплодували ви з думками,
Що він найкраще вам надасть життя.
Ви про людину думали в надії,
А думати б було вам про Христа.

Ви, проповідуючи з кафедри про Бога,
Урозуміти зовсім не змогли,
Що Дух Святий нам вказує дорогу,
Щоб ми з Христом до вічності дійшли.
         
     *****   *****    *****