Dolls

Колюче Щастя
Більше туманних днів...
Десь народжуються нові люди,
Десь відхлдять у вічність старі
А ми-живемо.Як троянди за склом, на вітринах

Хіба сумно?Можливо.Але
Що таке почуття для ляльок?!
Скоро Новий Рік...Нас візьмуть в квартиру
До красивої і мертвої ялинки

Новорічні дні...Більше посмішок.
Люди дихають на скло і малюють сонце, квіти, літо
Може, хтось забере до театру ляльок
Щоб пожити віртуальним життям?