Оля

Павел Клочков
Я відчуваю тепло
Від світла цих очей
Я мандрівник у моря щастя
Коли біля неї

Перетворюсь я на попіл
Якщо доторкнусь
Але магічна сила
Володар моїх рук

О ла о ла-ла
Оля зачарує всіх навколо
О ла о ла-ла
І немає змоги відмовити ніколи

Вона схоче гуляти
Я піду за неї
Вона не буде спати
Я не заплющу очей

А якщо березневою
Кішкою вона стане
Я буду співати
Я буду гукати


О ла о ла-ла
Оля зачарує всіх навколо
О ла о ла-ла
І немає змоги відмовити ніколи