Все змiниться...

Олеся Вильчур
Все зміниться на краще неодмінно.
Відомо звідки? Так...передчуття.
Сад, зиму переживши, знову квітне,
Воскресне щастя наше з небуття.

І похвилинно, навіть посекундно,
Заповнить простір світлом і теплом.
Коханням домоглись гріхів спокути.
Поглянь, світанок-птахом за вікном...