Ангелине

Анастасия Бускет
Вітер листя колихає,
Яке сумно опадає...
Не сумуйте, ніжні очі,
Посміхайтеся охоче!

Погляд, віями прикритий...
Губи - ароматні квіти.
Прожени свою печаль!
Прожени нестерпний жаль!

Посміхнись - прийде весна!
Посміхнись! І чудеса
Для тебе будуть існувати.
Тобі радість дарувати!