Believe in my love

Мила Даничкина
Перейдя по ссылке можно послушать песню:
*

BELIVE IN MY LOVE
 
How vast the world is, but I need - only you!
Who could say, it would happen to me - like stream
You've taken away all my rest and my dream
Who would feel calm and peace beside you?

You have come
To this world from my dream
I've seen you, you're like a beam
I've seen you in my dream
For many years
All're in you
Like a stream so fresh and might
All excite and my soul and mind
And I lost all my heart.

All my ways are to you - looking forward with might
No woman will take your place in my life
I don't need anymore, or sunset - or daylight
If, my sweetheart, we are not side by side.

You believe
I will pass all the winds, all the rains
I will get over troubles and ways
All for meeting with you
All for meeting with you
Never mind
You're so important, I faith
Wait for me, just believe
And believe in my love.

A lot of mistakes in the fate we've got
You have come for breathing your life into mine
You're here on earth, so lovely and hot
My honey, beloved and darling, my life.

All're in you
Like a stream so fresh and might
All excite and my soul and mind
And my sinful blood
My sinful blood.
Never mind
You're so important, I faith
Wait for me, just believe
And believe in my love
Only wait for me, just believe
And believe in my love.



ВЕРЬ В МОЮ ЛЮБОВЬ!

Как огромен наш мир, а нужна - ты одна!
Кто же знал, что со мной приключится такое?!
Ты лишила меня и покоя, и сна, -
Разве рядом с такой говорят о покое?!

Ты пришла
В этот мир из моей мечты,
Я узнал тебя: это ты
Снилась мне столько лет!
Всё в тебе -
Родниковый живой ручей,
Всё волнует до мелочей
И спасения - нет!
Мне спасения нет!

Все пути лишь к тебе - нет оглядок назад!
Не заменит тебя никакая другая!
Мне рассвет не рассвет, мне закат - не закат,
Если рядом со мной нет тебя, дорогая!

Ты поверь,
Я сто дождей, сто снегов пройду,
Все дороги в одну сведу,
Чтобы встретиться вновь!
Ничего,
Важнее нет ничего теперь!
Только жди меня, только верь,
Верь в мою любовь!
Верь в мою любовь!

Пусть в судьбе беспощадной ошибок не счесть, -
Ты пришла, оправдав мою жизнь в одночасье!
Это чудо, что ты на земле этой есть,
Золотое моё, сумасшедшее счастье!

Всё в тебе -
Родниковый живой ручей,
Всё волнует до мелочей
Мою грешную кровь!
Ничего,
Важнее нет ничего теперь!
Только жди меня, только верь,
Верь в мою любовь!
Верь в мою любовь!