Привiтання жiнцi

Наталья Кравчук Васыльченко
Мила, рідна, люба, найдорожча в світі,
Хай тебе вітають чоловік і діти.
Хай тебе вітають, бо сьогодні свято,
Хай тобі дарують радості багато.
Хай тебе шанують, ти ж бо цього варта,
Хай тебе цілують в будні і у свята.
Хай про тебе мріють, хай тебе кохають,
Вірші тобі пишуть і пісні співають.
Хай в твоєму домі буде повна чаша
Радості і щастя, і достатку з часом.
Хай дзвінким дзвіночком сміх дитячий лине.
Хай тебе удача  зроду не покине.
Все, що побажаєш, хай тобі вдається.
Хай же твоя доля радісно сміється.
Хай тебе зустріне та й палке кохання.
І нехай здійсняться всі твої бажання!