Патрiотична

Денис Джа
У кайданах суспільної думки,
Із очима котячого гніву,
Роздратованість більше не пройде,
Бо руйнації завжди зрадливі!

Сонце сходить-заходить по часу,
Всім диктують,що треба робити,
Так давайте ж розірвем кайдани,
Адже хочеться вільно пожити!

Об`єднаємо браття всі разом
Накопичений сором віків
І спрямуєм його в бік сволоти,
Що руйнує країну дідів!