FOR SALE

Величка Петрова
FOR SALE
На 22 съм и желая
работа, която вдъхновява
усмивка, радост,
разум или друго.
Любов, мечти
 и за елит
вечеря…
безумно
 малко,
но за мен
достатъчно..
Честно искам 
да ги припечеля.
И е важно
как ще го направя…
       
 На 33 съм...
Само искам
никой грубо да не ме притиска.
Трудно е,
но вече съм готова
любов и  радост, вярност, но не много,
душа и тяло, нежност за разтуха
на някоя гривопарец да доставя
Не е важно как ще го направя…
Безумно малко,
но за мен достатъчно..
       
 For sale! For sale…
 Barter away…
"СВЕЧЕРЯВАНЕ НА ДОБРОТАТА"2011г.