Моя земля

Давид Евгениевич
Ці озера - сині очі,
Ці поля, мов сонця квіти!
Десь там жайворон клекоче -
Розпустились з неба квіти.

Ця дівчина - журавлинка
І цей дощ - її сльоза,
Вона йде заплющив очі,
І з під ніг її - роса.

Ці рівнини - її тіло -
Бездоганная краса!
Я закохуюсь несміло
І від щастя йде сльоза.

Ця дівчинка - українка,
Україночка моя !
Все люблю на світі цьому,
Бо повсюду ця земля!
                Ураїночка моя!