Стомилася

Наталя Мазур
Стомилася... Терпіть не сила
Страждань вагу несамовиту,
Щоб заховатися від світу,
На руки голову схилила.

Думки колотяться шалено,
Волають щось, товчуть у скроні.
Біль заповзає у долоні
І звідти дивиться на мене.

Стомилася... Стомилась дуже...
Лютує біль в шаленім герці...
Чи в світі хто стерпів би все це?
Та світ довкруг мовчав байдужий.

10.12.2011
27.02.2012
10.03.2012