Свiти душа, крiзь темряву свiти!

Сетара
Людська душа від Бога досконала,
Вона немов скарбничка доброти,
Щоб на землі добро запанувало,
Світи душа,крізь темряву світи!

Життя віддати для добра не шкода,
Лише добро все змінить навкруги,
Свята душа-найкраща в світі врода,
Цілителька вiд болю і туги.

Нехай омиють долю, мов водою,
Невичерпні джерела доброти,
Йдучи завжди дорогою прямою,
Світи душа,крізь темряву світи!

Вдивляючись у небо та на зорі,
Напише серце на хмарках вірші,
Нікому не чинити зла нiколи,
Я обіцяю Богу вiд душі!