Щастя у снах

Олеся Горбач
Я кохаю тебе чуєш ти
поцілунки зриваєш устами
і не буде вже більш самоти
не завдасть більше болю словами
у обіймах його ти сидиш
у очах відбиваються очі
ти сидиш ....ну і просто мовчиш,
хоч від рання до самої ночі
ти береш його руку...о ні
це все сон, що наснився вночі
це все було лише уві сні
і сльози течуть по щоці
як хочеться щоб правдою були
ці цілунки за просто так
цих ніжних обіймів тепло
і губ цих солодкий смак
..ти приходиш до мене у сні,
тому спати хочеться мені
я ляжу і знову засну,
щоб почути...ТЕБЕ Я ЛЮБЛЮ....................