отомри

Игорь Кашерининов
урони, убери, утряси, утаи - удали.
отруби, отбори, оторви, отоври - отомри.

умоли, умори, утопи, утони - утоли.
одели, одури, озари, одари - отвори!

утащи, утяни, унеси, увези - уведи.
утверди, устрани, устели, усмири - утоми.

отрази, огради, осмотри, огляди - отряди.
отмети, отними, отмени, обмани – обними!