The Beatles. With a little help from my friends

Виктор Ковязин
Что б ты подумал, если б я пел без звука, ты бы встал, подошел до меня?
Я спою тебе песню, если дашь свою руку - без друзей не прожить мне и дня.
Я прорвусь, коль помогут друзья.
Поднимусь, коль помогут друзья.
Все пойму, коль помогут друзья.
Что бы ты делал, расставшись с любимой, зная, что любовь позади?
Что ты почувствуешь в конце дня голимого от того, что остался один?
Я прорвусь, коль помогут друзья.
Поднимусь, коль помогут друзья.
Все пойму, коль помогут друзья.
Тебе нужен хоть кто-то?
Кто-то, кого нужно любить?
И любить хоть кого-то?
Лишь сегодня, чтобы завтра забыть?
Чувства с первого взгляда, они есть или нет? - Да, пожалуй, я так нахожу.
Что ты увидишь, если выключен свет? - Я б сказал тебе, но вряд ли скажу.
Я прорвусь, коль помогут друзья.
Поднимусь, коль помогут друзья.
Все пойму, коль помогут друзья...

https://www.youtube.com/watch?v=awBy_K30Pe8

What would you think if I sang out of tune,
 Would you stand up and walk out on me.
 Lend me your ears and I'll sing you a song,
 And I'll try not to sing out of key.
 Oh I get by with a little help from my friends,
 Mmm,I get high with a little help from my friends,
 Mmm, I'm gonna try with a little help from my friends.

 Do you need anybody?
 I need somebody to love.
 Could it be anybody?
 I want somebody to love.

 What do I do when my love is away.
 (Does it worry you to be alone)
 How do I feel by the end of the day
 (Are you sad because you're on your own)
 No, I get by with a little help from my friends,
 Mmm, get high with a little help from my friends,
 Mmm, gonna to try with a little help from my friends

 Do you need anybody?
 I need somebody to love.
 Could it be anybody?
 I want somebody to love.

 Would you believe in a love at first sight?
 Yes I'm certain that it happens all the time.
 What do you see when you turn out the light?
 I can't tell you, but I know it's mine.
 Oh, I get by with a little help from my friends,
 Mmm I get high with a little help from my friends,
 Oh, I'm gonna try with a little help from my friends

 Do you need anybody?
 I just need someone to love.
 Could it be anybody?
 I want somebody to love

 Oh, I get by with a little help from my friends,
 Mmm, gonna try with a little help from my friends
 Ooh, I get high with a little help from my friends
 Yes I get by with a little help from my friends,
 with a little help from my friends