А весною - зима

Наталя Мазур
 Знову  сніг  завітав  на  дахи,
 Загорнувши    дерева  в  хустини,
 Білим  пасмом  накривши    шляхи,
 Незбагненні  малює  картини.

 Розкидає  зі  скринь  чудеса,
 Сипле  біло-холодної  манни.
 Веретеном  пряде  в  небесах
 Волохатий  сувій  домотканий.

 Сніг  січневі  вертає  борги,
 Та  тепер,  навесні,    він  не  радує...
 За  вікном,  у  душі  -  навкруги
 Сніг  все  падає,  падає,  падає...

12.03.2012р.          7:30

Для  ілюстрації  використано  картину 
Ігоря  Радіонова  "Мартовский  снег"
http://www.artrussia.ru/russian/artists/
postcard.php?pic_id=8091&foa=
f&rarity=&salon=1