Котить вiтер хвилi прозорi...

Татьяна Каминская
Котить вітер хвилі прозорі,
Наче думи мої, по воді...
-Розкажи мені, любий,
      про зорі,
В синю ніч ти мене поведи...

-Я дарую тобі кохання,
Оці схили Дніпра і тишу...
-Згаснуть зорі,
         як прийде світання.
Я про себе спогад залишу...