Поглянь

Олеся Вильчур
Останній поцілунок. На прощання
Торкнулась серця подихом зима,
Та не збулись пророчі віщування,
Не стало серце льодом. Це востаннє
Вона його торкнутися змогла.

Поглянь лише, змінилося як небо,
Як мило усміхнулося воно,
Як на снігу промінням ніжно-теплим
Надії /і для мене, і для тебе/
Воно почало ткати полотно.