***

Гузэлия
Эпиграф:"Жылытасы килэ доньяны" Ленар Шэех

Тышта суык.Анда кыш-хуж,а.

Тик ул салкын мине куркытмый.

Башым тулы уйлар,шушы кичтэ

Алар мине hич тэ ж,ылытмый.

Ореп,кайнар сулышым белэн

Тэмам тунган кулны ж,ылытам.

Юк,курыкмыйм  мин бураннардан.

Суык кун,еллэрдэн тун,ам.

Бозлы,салкын,таштай куне,еллэр

Хэтта ж,ылы ж,эйдэ ошетэ.

Тун,мас идем...Булдыра алмыйм.

Узэклэремэ утэ.