Ти розбудив в менi жiнку...

Инна Бунина
Коханий! Ти розбудив в мені жінку,
Що довго дрімала
            в холодних долонях
                хмільного дівчиська.

Мрії сакральні ховала
              в бездонних кишенях
                секондхендівських джинсів...

Сновида.
    Світанків стрічала веселкове, ясне коромисло.
Парила у небі.
        Здіймаючись високо -
                зривалася стрімко та низько.
І прагнула ласки - метеликом взимку.