Минають дн

Дмитрук Дмитрий
Минають дні, минають ночі,
Тебе люблю я лиш одну.
Я всюди бачу твої очі,
Без тебе сяду і помру.

Минає день - всі думи лиш про тебе,
Минає ніч - ти снилась у ві сні.
Заради тебе я, заради тебе,
Готов згоріти у вогні.

Минають дні, минають роки,
Минають ночі, я хроплю...
Та не минаю я до поки,
До поки я тебе люблю!

Минає січень, лютий теж
І вже і березень минає,
А я не знаю твоїх меж,
І взагалі... Тебе не знаю.

Та вже давно, я зрозумів одне:
Минає мить, життя минає,
Минає місяць, рік і день,
Але любов до тебе не минає.

Минають дні, минають ночі,
Тебе люблю я лиш одну.
Я всюди бачу твої очі,
Без тебе сяду і помру.