Iди до мене

Александр Маринич
(1)
Приходь туди, куди ведуть сріблясті струни,
іди до мене по оголених дротах.
Твій кожний крок біжіть до мене струмом,
І кожний рух луною доліта.

(приспів)

Іди до мене,
до мене іди,
крізь ночі темні
дорогу знайди.
Крізь ночі темні
у світлі світи
іди до мене,
до мене йди.

І тебе, наче квітку тендітну,
на порозі нової весни
усіма гучномовцями світу
зустрічатимуть мої пісні.

(2)
Твоя хода уже бринить в моїй оселі,
твоя хода, як музика легка.
І я дивлюся крізь прозору стелю,
і я тебе шукаю по зірках.

(приспів повторюється до усрачки)