Березень - брате!

Алла Любарец
 Березень марить, вiтер  гуляє,
Холод у серцi тiло  проймає. 
Мрiї  чарiвнi десь заблукали,
Разом з пташками не заспiвали.

 Березень-брате, чом не радiєш ?
Хочу я знати - всмiхатися вмiєш ?
Де твої чари, де твоя ласка?
Може ти правий, життя - це не казка!

 Де живе щастя, може в полонi?
Я простягаю до нього долонi.
Ховається  щастя, неначе примара,
Небо у березнi темне, як хмара.

 Може не так все, Березень милий?!
Дай менi трiшечки вiри та сили.
Хочу радiти, хочу кохати,
Будь же ласкавим, Березень-брате!

    Березень-март.