Моe життя таке контрастне

Мила Кирилюк
Моє життя таке контрастне!..
Похмурі й сонячні у ньому дні…
Виходить сонечко завчасно –
Коли так важко в темряві мені!..

Коли безсила я і гасну –
Кочусь до прірви небуття,
Хапає мене Бог завчасно –
І повертає знову до життя…

Якби не бачила контрастів,
Я б відчувати щастя не могла!..
Отим і є життя прекрасне –
Щоб розрізняти кольори могла…

14.03.2012