О себе

Галина Тихоненко
Отговорила и отпела,
Отрадовалась, отцвела...
Сперва любила,как умела,
Потом боролась как могла,
Но от обид заледенела
И от тоски занемогла -
Отговорила и отпела,
Отрадовалась, отцвела!