coborirea piticilor

Глаза Голубой Собаки
Sunt tristi piticii
cind se intorc din ceruri
si ploile-i ascund pe la camine
cu foc in soba
si cu plicuri goale
si cu siroae la feresti
si dusumele
umbrelele pliostite in unghere
ca niste pasari dezorientate
cu aripi grele
prind radacini
in scindura podelei
si cresc
strabat tavanul
infrunzesc
piticii urca iara-n ceruri
obositi
ducind povara
visurilor noastre