Кохання пролiскове...

Людмила Аристархова
Дарує мiсяць сяйво,
а музика весни
в танок свою веснянку
чекає...ти знайди
тi зорянi левади,
де сяйво дивних мрiй...
Кохання пролiскове
в очах чарiвних вiй...

17.03.2012