Zapomnij mnie

Ханнесс
Zapomnij o mnie, wiec…
Jam submaryna w ciemnej glebi wod,
Jam gwiazdy blysk, co juz od wiekow zgasla,
Jam drog jesiennych kurz i chwastow gorzki dym,
Nienapisany wiersz, list nigdy niewyslany…
Jam rzesa na policzku, jam w probowce krew,
Perelka szklana, co w szczelinie chowa,
Ja jestem sen, ktory nad ranem snisz,
Jam twoja mysl.
Wiec,nie pamietaj mnie.