ххххххх

Надежда Кошель
У весни є надія -
То літо і жайворів спів;
Безоглядна весна,
Їй доречні світанки із снів,
Що вплітають у коси
Мрійливість й калини листочок,
Перші блисківки, грім
І сумління - дівочий місточок.
Як Землі буть без Сонця,
Снігам без зими,
Так і серцю без снів
І без слів, без Весни.
А Весна - вічний подив -
Блакитність очей,
Сни й безсоння коротких
             Чи довгих ночей.