Война

За Гранью Чувств
Війна..Страшніш немає слова.
Болять серця і чутно крики.
Війна..Навіщо ти приходиш,
І залишаєш ти багряні ріки?
Все тисячі і тисячі облич
Йдуть за тобою у далекі далі
Йдуть за життя знайомих и близьких
А не за ордена і золоті медалі.