Чаша Божа..

Татьяна Каминская
Промовчати ? Тільки я не можу,
Бо вуста мої уже відкриті:
Є для всіх нас  Чаша- Чаша Божа.
То навіщо ж нам бісівську пити?

Пригощає щедро він горілкою
І ламає твоїм мріям крила.
Попливеш? Куди? В калюжі мілко,
Продирявлені давно вітрила.

Не пояснюй. не шукай причини,
Виправдань чи скарг на це життя...
Від народження до домовини -
Шлях короткий. Буде каяття ?

Може, варто, люди, зрозуміти,
До якої ми йдемо  МЕЖІ...
Ще не пізно руки простягнути
До Небес:
    -О Боже, поможи!

Є для всіх нас Чаша - Чаша Божа.
То навіщо ж вам бісівську пити?
...Промовчати?!-вибачте, не можу,
Бо вуста мої уже відкриті.