Сни на укр. языке

Марина Томашевская
Вона тремтить
В очах біжать моря і океани
Пливуть птахи
І небо шелестить
Вона тремтить
Її колише вітер п'яний
П'янить і холодить
Вона тремтить
І листя посміхається в шаленім танці
Жахливий сміх
Десь поруч у руці
І на ногах вальсують пальці
Бо холод серце взяв в приціл

Тремтить бо бачить сни
Страшні
І ними марить
Бо пекло там
І наче все горить
Вона тремтить
В очах біжать моря і океани
І у цю мить
Усе життя біжить

(М.Томашевская)