Маяковский Любит Не любит English

Евгения Саркисьянц
Loves me or Not? I break my knuckles
And throw the broken fingers away.
So travel by breath of honeysuckles
The plucked chamomile petals in May.
Let the years’ silver be amassed in sums,
Let haircuts and shaves show gray in multitude.
I hope, I trust that it never comes
To me, the shameful prudence of attitude.

***
Любит? не любит? Я руки ломаю
и пальцы разбрасываю разломавши
так рвут загадав и пускают по маю
венчики встречных ромашек
Пускай седины обнаруживает стиржка и бритье
Пусть серебро годов вызванивает уймою
надеюсь верую вовеки не придет
ко мне позорное благоразумие

1928-1930