Первоцвiт весни...

Владимир Великодный
Первоцвіт весни нашіптує тепло.
Сосни зелені віти нахилились
І тінню зачаровують вікно...
А я в нестримність вірую давно,
І в сни казкові, що мені наснились,
І в свято серебра, що впало на чоло.