Кохання, мила... вiчнiсть...

Владимир Великодный
Кохання, мила, нам дарує вічність.
Твої обійми – полум’я натхнення.
Як подарунком, я сприймаю свіжість
Твоїх бажань... i поцілунків ніжність...
В ранковій позолоті привітань.