Демократiя

Давид Евгениевич
Ця демократія лише на папері,
Ця конституція - тільки слова,
Вже в п'ятому класі навіть тетері
Зможуть цей цирк прирівнять до нуля.

Без сліз... Тільки з сумом,
Без слів... Тільки мовчки крича
І з лицем від гніву похмурим
Запитаю: " Навіщо нам цяя "страна"?"

Крізь біль і страждання,
Крізь тонни брехні,
Разом ми втілимо завітні бажання -
І настануть ці яскраві,
                жовто-блакитні,
                сонячні дні.