Ходiм, я пригощу тебе свободою

Маринич Виктория
Ходiм, я пригощу тебе свободою.
Ходiмо, разом полежим в траві.
Повiтря свіжого, хильнемо, і прозорого.
Ходімо разом, тільки сам не йди.

Я пригощу кисленьким небосхилом,
Солодким вітром, що блука біля води,
Ми будем вільні із тобою усім тілом.
Ходімо разом, тільки сам не йди.

Я покажу безкрайнії простори
Де вічно можемо с тобою ми іти.
Я покажу криштальний погляд волі.
Ходімо разом, тільки сам не йди.

Я розкажу, як вільно можна мріять,
Кохати як, без остаху в душі,
I як кохати інші люди вміють.
Xодім зі мною, тільки сам не йди.