Звичайна...

Светлана Балагула
Смішна, тому що дивна у бажанні
Тримати долю у своїх долонях?
Грайливі танці пристрасті-кохання –
Це просто мрія... В крапельках солоних...

Та не типові розповіді неба:
В любові – сенс буття. Повчально... В мене
Німа сторінка почуттів... Так треба!
Нестримно б’ється серденько скажене...

Любов і розум спалюють планети,
Та в піднебессі Янголи на варті
Моєї долі... Дістаю скелети,
Ті, що ховала... Ревнощі в азарті...

Для чого передмова? Перехрестя -
Повинна йти шукати свою смугу...
Я зберегла цнотливу віру в щастя!
Весна знімає вже зимову тугу...

Напевно я... Звичайна до нестями,
Та небо душу вклало у долоні...
Воно тихенько каже: «Вічно з Вами,
Складаю пісню днів»... Стискає скроні...

Робити вибір? Обіймаю миті –
Країна мрій, іду... Чекай на мене!
Кохання рветься... Тоне в оксамиті
Твоїх очей та пристрасті шаленій...

18. 03. 2012