Насолода

Диана Столярова
               

Я зробила собі філіжанку глясе,
Несолодкий тобі,як завжди, капучіно...
Ми з тобою удвох... Десь лунає Дассен,
Новий ранок несе нам весну солов`їну.

Сонце світить, і ми починаєм свій день....
Прокидається разом із нами природа.
Під акорди знайомих і гарних пісень
П`ємо каву...
..............Хіба це не є насолода?