Побажання в день народження Раiси

Валентина Суханова Ассорти
Раiса, дорогенька!
Наша жiночка маленька
Ти, як сонечко ясненьке,
Ти, як дзвоник що теленька.

Народилась ти весною
Щоб пишалися тобою
Пiд яскравий праздник травня,
Ця прикмета дуже давня.

В Боярцi у Вас котедж -
Сауна, басейн є теж,
Все, що треба, все це є
Квiтни, серденько моє.

Пройшов рiк, скiльки iдей
В вiршах склала для людей -
В них є, наче пiснi, квiти
Iх природа, твоi дiти,
Та є згадки про вiйну,
Матiр рiдну,та "страну".

Щастя мати, дню радiти
Хай тебе щанують дiти,
Чоловiк кохае -
Я тобi бажаю.

Щоб здоровою була
Та багато щоб добра
Попадало в руки,
Та не знала скуки.

Та, щоб з.iла, що хотiла.
Щоб була тендiтна,
Щоб кругом, куди не глянеш,
Жiнка апетитна!

Як то кажуть, що тепер
Маємо, що маємо
Ну, а ми в цей гарний день
Тебе поздоровляємо!
      
           ***


Этот стих он, как бы, вечен
в любом году с тобою встреча
и пожелания одни -
счастливыми пусть будут дни!

Что может быть ещё взамен ?
Теперь не нужно перемен,
пусть дни текут рекой спокойно
и встретишь каждый год достойно.

Благополучия желаю, семейного счастья
хорошего настроения. Всем добра!
Обнимаю! С душевным теплом!

30.04.2016 г.