Добрий день!

Наталья Нипота
,,Добрий день'' - сказав менi   хлопчина,
що  iшов на зустрiч - ,,Добрий день!''
Сердце моє наче посмiхнулось,
я йому сказала ,,Добрий день".
Вiн менi нi трохи незнайомий,
очi в нього лагiдно горять,
наче б то теплом душi своєї
огорнув мене,яка   це благодать!
Скiльки ж слiв таких у рiднiй мовi,
що летять до серця мов стрiла,
тiльки ж нi,не ранять,нi,
загоють, все ,що доля винести дала!
Добрий день ,говоримо ми людям,
доброго бажаємо щодня!
Значить ми бажаємо здоров'я,щастя ми бажаємо,добра!
Я пiду по вулицi знайомiй...
А на зустрiч дiвчинка iде,
трошечки похмура i  сувора,
я скажу  їй ,,Добрий день!".