Горить в душi вогонь

Суо Таминик
Горить в моїй душі вогонь,
Палахкотять чуття.
В солодкий віддаюсь полон,
В любовне забуття.

Пекельнії тортури  та любов-
Так скаже всяк.
І хоч не хоч, а шаленіє кров-
Без цього вже ніяк.

Лише змиритись можна та й усе.
В душі і радість, і печаль.
Піди вгадай, що те кохання принесе-
Відраду чи пекучий жаль?