В чарiвнiм сяйвi

Владимир Великодный
В чарівнім сяйві світанкової роси               
Надійна, лагідна весна моїх бажань               
Прийшла веселкою жіночої краси,
Зростивши квіти для дівочої коси,
Подарувавши насолоду сподівань...