Летiли лебедi...

Владимир Великодный
Летіли лебеді... Єднаючи надії
Ми, молоді і трепітно щасливі,
Ішли дорогою незміряних бажань.
Назустріч лебедям летіли наші мрії...
І поєднались задуми сміливі
В шаленім танці чистих сподівань.